به وب سایت سپهر سپید خوش آمدید
سپهر سپید ایرانیانسپهر سپید ایرانیانسپهر سپید ایرانیان
۰۲۱-۷۷۶۱۶۹۴۶
sephersepid@gmail.com
تهران خیابان انقلاب خیابان بهار جنوبی برج بهار واحد ۴۴۳
سپهر سپید ایرانیانسپهر سپید ایرانیانسپهر سپید ایرانیان

آب بندی نمای ساختمان 

  • خانه
  • آب بندی نمای ساختمان 

آب بندی نمای ساختمان 

اگر شما هم دچار ورود آب باران از داخل درز پنجره ها ، نم دادن دیوارهای داخلی ساختمان، ترک های روی نما،  شوره زدگی و یا انتقال سریح حرارت میان داخل و خارج ساختمان شده اید و به فکر آب بندی نمای ساختمان تان و یا ضد آب کردن نمای ساختمانتان افتادهاید با ما در این مطلب همراه باشید!

ممکن است یکسری سوالاتی در ذهن شما پیش بیاید از جمله:

  • قیمت آب بندی نمای ساختمان
  • قیمت آب بندی نمای ساختمان از جنس سنگ و سیمان
  • بهترین چسب آب بندی نمای ساختمان چیست ؟
  • قیمت ضد آب سازی نمای ساختمان با طناب

با ما در این مطلب همراه باشید تا پاسخ کلیه سوالات خود را پیدا کنید.

قیمت آببندی نمای ساختمان چقدر است؟

برای اطلاع از قیمت آب بندی نمای ساختمان در تهران و کرج و شهرهای مختلف کافیه که با گروه کار در ارتفاع سپهر سپید ایرانیان تماس بگیرید.

آب بندی نمای ساختمان با طناب

آب بندی نمای ساختمان در سپهر سپید ایرانیان با بهترین قیمت انجام می شود و این تضمین را شرکتی می دهند که بالاترین تجربه را در این زمینه دارد.

قابل توجه است که انجام عملیات آب بندی نما یک کار تخصصی می باشد که فردی که این کار را انجام می دهد باید شناخت کافی از مواد و چسب مورد استفاده را داشته باشد که مواد بکار رفته به مرور زمان از بین نرود.

سپهر سپید ایرانیان آب بندی نمای ساختمان شما را چگونه انجام میدهد؟

انجام خدمات آب بندی نمای ساختمان با طناب جزئی از خدمات کار در ارتفاع محسوب می گردد به همین دلیل برای انجام عایق کار نمای ساختمان خود نیاز به فردی با تجربه بالا دارید.

شما می توانید آب بندی نمای ساختمان خود را با خیالی آسوده به شرکت سپهر سپید ایرانیان و تیم کار بلد و متخصص اش بسپارید.

اگر می خواهید دیگر آب به نمای ساختمان شما نفوذ نکند ،حتماً باید عایق بندی نمای ساختمان خود را توسط یک متخصص ،که اطلاعات کافی از انواع چسب های ضد آب را دارد، انجام دهید.

قبل از انجام آب بندی نمای ساختمان ،حتماً باید نمای ساختمان شما توسط متخصصان سپهر سپید ایرانیان بازدید شود؛ چرا که انجام آب بندی نسبت به جنس نمای ساختمان شما و نوع چسب مورد نیاز نمای ساختمان متغییر می باشد ، کارشناس با بازدید نمای ساختمان شما می داند که چه نوع چسبی را باید برای مقاوم سازی بیشتر نمای ساختمان شما استفاده کند.

جلوگیری از نشست آب از نمای ساختمان

شرکت سپهر سپید ایرانیان یکی از قدیمی ترین شرکت های کار در ارتفاع می باشد که در حوزه آب بندی نمای ساختمان به صورت حرفه ای فعالیت می کند و راه کار های بروزی جهت جلو گیری از نفوز رطوبت به نمای ساختمان را دارد.

آب بندی نمای ساختمان از جمله خدمات ساختمانی می باشد در راستاری جلوگیری از نفوز رطوبت به نمای ساختمان انجام می گردد.

اگر بخواهیم از عمده ترین مشکلاتی که در هنگام انجام آب بندی نما با آن رو به رو می شویم را نام ببریم می توان به از بین رفتن بند کشی ساختمان اشاره نمود ، که دراین مورد باید مجدداً بندکشی نمای ساختمان انجام شود.

مراحل آبندی نما که توسط شرکت سپهر سپید ایرانیان انجام می شود به میزان نشت و چگونگی آن بستگی دارد، در بیشتر مواقع میان فریم پنجره و دیوار یک فضای خالی قرار دارد که باید با استفاده از انواع چسب ها مانند: ماستیک، چسب آکواریوم یا چسب های نانو و پودری آن ها را پر نمود.

روش بند کشی آب بندی نما

انجام آببندی نمای ساختمان با توجه به فاکتور های جنس و قدمت روش های متفاوتی دارد.

در روش اول اگر بافت نمای ساختمان شما آسییب زیادی ندیده باشد با انجام بند کشی می توان آب بندی نمای ساختمان را انجام داد.

روش کاور آب بندی نما

در روش دوم اگر بافت نمای ساختمان شما از آسیب دیدگی جدی برخوردار باشد باید علاوه بر انجام بندکشی ، حتماً باید از کاور نیز استفاده نمود.

در نماهای سیمانی ، در انجام روش کاور می توان از چسب Z90 و آریو شیمی نیز استفاده نمود اما در دیگر نماهایی که باید کار با کیفیت بالاتری انجام بگیرد بایداز مواد نانو با رنگ روشن استفاده کنیم.

به صورت کلی روش کاور مثل سلفونی روی نمای ساختمان می باشد، با اصل بر این که جهت جلوگیری از ورود هر گونه رطوبت از نما به داخل ساختمان کشیده می شود.

آب بندی نمای ساختمان :

بسیار پیش می آید که نمای ساختمان جدا از اینکه نوساز باشد یا قدیمی ساز، رطوبت بیرون ساختمان را به داخل ساختمان منتقل کند و در نتیجه دیوارهای داخلی ساختمان آسیب دیده و اگر مدت زیادی از این قضیه بگذرد رنگ دیوار و حتی وسایلی که در داخل منزل با دیوار تماس دارند را با آسیب روبرو میکند .

 البته در نماهای شیشه ای و کامپوزیت شاهد ورود مستقیم آب باران به داخل ساختمان می باشیم که بسیار آزار دهنده است.

در این مقاله سعی کرده ایم به آب بندی نماهای شیشه ای وکامپوزیت و آب بندی ترک هایی که در سطح نماهایی از جنس های دیگر به وجود می آید بپردازیم .

جدا از این اسیدی بودن آب باران در شهرهایی مانند تهران آسیب هایی جدی ای را به نماهای سنگی ، آجری و سیمانی وارد می کند که میتوان با عایق کاری و آبگریز کردن نمای ساختمان، از این آسیب ها جلوگیری کرد ،به چگونگی پیش گیری از این آسیب  هاو کاهش اتلاف انرژی در ساختمان در مقاله ای دیگر با عنوان عایق کاری نمای ساختمان خواهیم پرداخت .

در اجرای آب بندی نمای ساختمان به شما پیشنهاد میکنیم که برای افزایشرکیفیت و صرفه جویی در هزینه و زمان اجرای پروژه تان از تکنیک کار در ارتفاع با طناب(راپل) استفاده کنید .

آب بندی کامپوزیت: 

مشکل نفوذ آب در نماهای کامپوزیت مربوط به درزهای میشود که لاستیک مخصوص آب بندی آنها کارایی خود را از دست داده اند. برای آب بندی این درزها از چسب پلی یورتان که به مقاومت بالا در برابر رطوبت و uv آفتاب معروف است استفاده می شود .

به منظور آب بندی این نماها ابتدا باید لاستیک های معیوب را برداشته سپس درزهایی که نیاز به آب بندی دارند را تمیز کرده و آن ها را با چسب پلی یورتان پر کرد.

 از آنجایی که چسبندگی این چسب ها بسیار بالاست و در صورت تماس با کامپوزیت نما ،پاک کردن آن پروژه ای مجزا را می طلبد ، پیمانکار بایستی ابتدا لبه های ورق های کامپوزیت را با چسب کاغذی پوشانده و پس از اجرای پلی یورتان، چسب های کاغذی را جدا کند .

در این حالت اگر چسب پلی یورتان روی نما ریخته شده باشد با برداشتن چسب های کاغذی به سادگی از نمای ساختمان محو می شود .

در مرحله ی پایانی هم باید لاستیک های سالم را جای گذاری کرد تا آب بندی نمای ساختمان به کامل شود .

استفاده از ویدیو در این قسمت

آب بندی شیشه :

آب بندی نمای شیشه ای تا حدودی مانند نمای کامپوزیت است .

برای اجرا آب بندی نمای ساختمان در این نماها نیز بایستی درزها را ابتدا تمیز  و سپس درزها را با چسب پلی یورتان پر نمود . البته در این جا هم استفاده از چسب کاغذی بسیار حائز اهمیت است .

در اجرای آب بندی نماهای شیشه ای دقت و حوصله حرف اول را میزند تا به زیبای و آراستگی نما خدشه ای وارد نشود .

آب بندی در نماهای سیمانی، آجری و سنگی :

نفوذ رطوبت در این نماها معمولا مربوط به ترک های می باشد که در سطح نما بوجود آمده است و یا به دلیل بند کشی نامناسب در بخش هایی از نما می باشد .

در هر دو صورت باید قسمت آسیب دیده ترمیم گردد .برای این منظور از مصالح ساختمانی متفاوتی  با پایه ی سیلیکون و پلی یورتان استفاده می شود . به طور مثال برای نماهای سیمانی اطراف قسمت آسیب دیده تراشیده و با این مواد پوشانده می شود. برای ترمیم بندکشی نمای ساختمان هم از همین مصالح ساختمانی استفاده میشود که با توجه به خواص فیزیکی ای که دارد در ابتدا ترک های مویین نما را پر می کند و سپس لایه ای مقاوم در برابر رطوبت را در سطح نما بوجود می آورد که شما را از استفاده ی مجدد از دیگر عایق های نمای ساختمان بی نیاز می کند .

در مناطقی که در بیشتر روزهای سال بارندگی وجود دارد و یا رطوبت در منطقه بالاست، آببند کردن نما کاربرد فراوانی دارد. به طور کلی آببند کردن نما را به منظور جلوگیری از آلودگی، جرم بستن نما و  همچنین جلوگیری از نفوذ و نشت آب به داخل ساختمان انجام میدهند.

موارد کاربرد آببند کردن نما :

  • به منظور جلوگیری از نفوذ باران و همچنین رطوبت از آببند کردن نما استفاده میشود.
  • آببند کردن نما از نفوذ سرما و همچنین گرما در فصول مختلف به داخل ساختمان جلوگیری میکند.
  • آببند کردن نما از شوره زدگی نما جلوگیری میکند.
  • یکی از مهمترین کاربردهای آببند کردن نما را میتوان در جلوگیری از آلودگی نما نام برد.

از مواد گوناگونی به منظور آببند کردن نمای ساختمان استفاده میشود که چسب های پلی اورتان و همچنین سیلیکون از مهمترین این مواد هستند.

چسب های مورد استفاده در آببند کردن نما:

  • یکی از چسب هایی که مقاومت بسیار خوبی در برابر رطوبت داشته و همچنین قابلیت رنگ خوری و سمباده پذیری بسیار خوبی دارد و در آببند کردن نما استفاده می شود، چسب پلی اورتان میباشد.
  • از چسب هایی که به منظور چسباندن قطعات شیشه به کار میرود و برای چسباندن کاشی، آلومینیوم و سرامیک نیز کاربرد دارد، چسب سیلیکون میباشد.
  • چسب های سیلیکون ویژگی و مزیتهای بسیار زیادی دارند که میتوان به مقاومت در برابر فشار، انعطاف پذیری، مناسب برای آببند کردن نما ساختمان و همچنین جلوگیری از رشد گیاهان گوناگونی همچون قارچ ها و کپک اشاره کرد.
  • برای پر کردن درزهای مختلفی همچون فواصل میان درب و پنجره ها، چارچوب، ترک ایجاد شده در دیوارهای گچی، از چسب اکریلیک برای آببند کردن نما استفاده میشود. البته از این نوع چسب در سطوحی همچون شیشه ای، چوبی و فلز نیز استفاده میشود.
  • چسب های اکریلیک که در درزبندی و آببند کردن نما کاربرد دارند از ویژگی هایی همچون بی بو بودن، خشک شدن سریع، مقاومت در برابر اشعه یو وی و همچنین انعطاف پذیری بالا برخوردار هستند.
  • آببند کردن نما در نماهای سیمانی، درزبندی کردن نمای کامپوزیتی، نماهای آجری، نمای کرتین وال، فریم لس و شیشه کاربرد دارد.

در کل اجرای آب بندی نمای ساختمان و آببند کردن نما امری است که حوصله و دقت زیادی را از طرف پیمانکار می طلبد، برای همین امر بهتر است با دقت بالا در انتخاب پیمانکار، تنها یکبار نمای ساختمان خود را آب بندی نمایید .        

متعهدیم که به پشتوانه 7 سال تجربه ی خود، با ارائه ی بالاترین کیفیت در کمترین زمان ممکن در کنار شما باشیم . 

در خبرنامه سایت ما عضو شوید

برای دریافت آخرین اخبار ، به روزرسانی ها ، تبلیغات و پیشنهادات ویژه ای که مستقیماً به صندوق ورودی شما تحویل داده می شود ثبت نام کنید.
نه ممنون
چت آنلاین
تماس با ما