برای تماس کلیک کنید 09121451854
contact us
بازگشت به لیست مقالات » | پنجشنبه 27 بهمن 1401 در ساعت 8 : 45 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

جلوگیری از ریزش و افتادن سنگ نما با طناب

بعضی از نمای ساختمان‌ها با متریال‌های مختلف از انواع سنگ ساخته شده‌اند سنگ‌کاری نمای ساختمان‌ها معمولا در سطح شهر زیاد به چشم دیده می‌شود، سنگ‌کاری کردن نمای ساختمان نیاز به تخصص و تجربه دارد اکثر مواقع در ابتدای کار سنگ‌کاران و نماکاران به‌هنگام نصب سنگ مربوطه دوغاب مناسب پشت سنگ می‌ریزند یا نمای سنگی ساختمان را اسکوپ می‌کنند و در بعضی از اوقات به بی‌دقتی کامل نماکاری را به اتمام می‌رسانند.

مراحل جلوگیری از ریزش سنگ نمای ساختمان

برای اینکه سنگ نمای ساختمان دچار ریزش و سقوط نشود باید در ابتدای کار، محکم‌کاری انجام گرفته باشد، برفرض مثال ملات یا دوغاب مناسب به پشت سنگ ریخته شود تا سنگ آن چسبندگی لازم را داشته باشد که به سطح نما بچسبد، معمولا از اسکوپ سیمی در پشت سنگ استفاده می‌شود تا در مدت زمان کوتاهی دراثر فعل و انفعالات جوی و آب‌وهوایی سنگ دچار سقوط یا ریزش نگردد یکی از روش‌هایی که مانع از ریزش سنگ نمای ساختمان تا مدت‌های طولانی می‌باشد پیچ و رولپلاک کردن است، درواقع با پیچ‌هایی که همراه با روکش‌های گالوانیزه می‌باشد سنگ را به‌وسیله‌ی دریل به سطح نمای ساختمان پیچ و رولپلاک نموده تا مستحکم‌تر عمل کند البته کارشناسان خبره‌ی شرکت سپهر سپید ایرانیان به میزان ضخامت سنگ نمای به‌کار رفته در آپارتمان دقت می‌کنند تا حدس بزنند که از چه نوع سایز پیچی برای رولپلاک استفاده نمایند تا به‌هنگام پیچ کردن سنگ ترک نخورد.

اگر ساختمان‌تان یک الی دو طبقه می‌باشد یا اگر می‌خواهید هزینه‌ی کم‌تری را صرف کنید می‌توانید از چسب‌های مخصوص استفاده کنید تا سنگ نما ریزش و سقوط نکند اما این روش موقتی و کوتاه مدت می‌باشد.

 

شرکت سپهر سپید ایرانیان چگونه مانع از ریزش سنگ نما می شود؟

درابتدا کارشناسان باتجربه‌ی شرکت سپهر سپید ایرانیان نمای سنگی پیشروی خود را بررسی می‌کنند اگر جایی از نما ترک دارد یا سنگ دچار لغزش و ریزش شده است را تعمیرکاران برمی‌دارند سنگ‌ها را به ملات آغشته می‌کنند و در جای خود محکم می‌نمایند در بعضی از مواقع کارشناسان از روش پیچ و رولپلاک برای محکم‌سازی سنگ استفاده می‌کنند، سپس برای محکم‌سازی کل نما را مواد نگه‌دارنده‌ی قوی می‌پاشند تا از جای خود تکان نخورد معمولا از رزین برای محکم‌سازی استفاده می‌شود که این کار موقتی می‌باشد بهتر است که از چسب‌های ماستیک استفاده کنید این‌ چسب‌ها کار آب‌بندی را انجام می‌دهند و موجب می‌شوند که سنگ نما دچار ریزش یا سقوط نشود.

عوامل سقوط و ریزش نمای ساختمان

یکی از عوامل ریزش و  سقوط سنگ نمای ساختمان ایراد کار در ابتدای سنگ‌کاری می‌باشد که نماکار دوغاب مناسب پشت سنگ استفاده نکرده است یا از پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان خودداری نموده است.

فصل سرد زمستانی و پاییز بارانی را تصور کنید که در طول روز و شب بارندگی‌های مکرر و وزش باد و کاهش دمای شدید در تمام شهرها رخ می‌دهد، ساختمان‌ها با نمای سنگی تحت تاثیر انقباض و انبساط آب‌وهوایی قرار می‌گیرند این نوسانات شدید و تغییرات آب‌وهوایی بین گرما و سرما موجب ترک خوردن و ریزش سنگ نما می‌شود.

اگر سال ساخت یک  آپارتمان زیاد باشد درمعرض نشست قرار می‌گیرد گاهی مواقع زمین رانش می‌کند  و این امر موجب جابه‌جایی سنگ نمای ساختمان و ملات پشت آن می‌شود.

زلزله از عوامل دیگر سقوط سنگ نمای یک ساختمان می‌باشد.

عوامل سقوط و ریزش نمای ساختمان

یک تعمیرکار را تصور کنید هنگامی‌که او را برای لوله‌کشی داخل ساختمان خود آورده‌اید یا برای تعمیرات داخلی ساختمان خود اقدام به تغییر دکوراسیون و فضای داخلی می‌نمایید وقتی ضربه‌های متعدد به دیوار به نمای سنگی ساختمان وارد می‌شود موجب ترک‌خوردگی، ریزش و سقوط سنگ نما می‌شود.

 

خطرات ریزش و سقوط سنگ نما

بعضی از افراد و ساکنین آپارتمان  ترک‌ها و شکستگی‌های موجود در سنگ نمای ساختمان را نادیده گرفته و آن را مسئله‌ای غیرقابل تهدید تصور می‌کنند درحالی که ترک‌های به‌ظاهر کوچک روی سنگ نمای ساختمان نیز امکان ریزش و لغزش دارد به‌طوری که ممکن است به عابران پیاده اصابت کند یا کودکانی که درحال بازی و دوچرخه‌سواری در زیر سایه‌ی ساختمان‌های سنگی می‌باشند برای آن‌ها حادثه‌ساز باشد و موجب آسیب و حتی مرگ‌ومیر گردد یکی دیگر از خطرات ریزش و سقوط سنگ نمای ساختمان، افتادن آن‌ها روی ماشین‌های در حال حرکت یا پارک شده در زیر ساختمانی سنگی می‌باشد.

جلوگیری از ریزش سنگ با طناب

معمولا اکثر ساختمان‌های اداری یا تجاری، با ارتفاع زیاد و متراژ وسیع می‌باشند به‌طوری که تعمیرکار با روش ساده نمی‌تواند اقدام به پیچ و رولپلاک کردن سنگ نمای ساختمان کند چراکه هم وقت بیشتری برای پیچ‌ و رولپلاک نیاز دارد و هم نمی‌تواند به‌خوبی به تمام سطوح نمای ساختمان دست یابد کارشناسان متخصص و باتجربه‌ی شرکت سپهر سپید ایرانیان برای پیچ‌ و رولپلاک کردن سنگ نمای ساختمان معمولا از روش طناب استفاده می‌کنند چون این روش هم امنیت بالایی دارد چراکه در دو نقطه‌ی ایمن متصل می‌شود و درانتها به کمر تعمیرکار نصب می‌گردد به‌علاوه خاصیت ارتجاعی این طناب موجب می‌شود که تعمیرکار بتواند با انعطاف بیشتری به تمام سطوح دست یابد و باسرعت عمل بالاتری کار را به اتمام برساند.

باید به این نکته اشاره کرد که حتما با تحقیق و بررسی کار پیچ‌ و رولپلاک را به مجموعه و شرکت مطمئن بسپارید چراکه بعضی از افراد با عدم‌اگاهی از روش‌ها و متد‌های بهتر، راه را دور زده و تمام سنگ نماها را کنده سپس اقدام به سنگ‌کاری جدید می‌نمایند درحالی که با پیچ‌ و رولپلاک سنگ نما و به‌کار بردن ملات هم‌رنگ آن سنگ، می‌توان کار را به بهترین نحو پیش برد بدون آن‌که خللی ایجاد شود.

بعضی از افراد با به‌کارگیری از روش داربست برای پیچ‌ و رولپلاک کردن سنگ نما موجب بالا رفتن هزینه می‌شوند چراکه راه‌اندازی داربست از حمل آن گرفته تا حمل‌نقل آن و نصب و پیاده‌سازی داربست و مجدد جداسازی و دوباره حمل آن به انباری هزینه‌ی گزافی به‌همراه دارد، به‌علاوه تعمیرکار تسلط کافی و انعطاف بالا روی سنگ‌های موجود در نمای ساختمان را نخواهد داشت.

نکات ایمنی در تعمیر سنگ نمای ساختمان

شرکت سپهر سپید ایرانیان درابتدا نوع جنس و ضخامت سنگ را برای پیچ و رولپلاک کردن می‌سنجد تا از نوع پیچ مناسب‌تری استفاده کند چون اگر پیچ بزرگ‌تر از ضخامت سنگ باشد موجب شکستگی و ترک‌خوردگی سنگ می‌شود خطراتی در پی خواهد داشت.

نکات ایمنی در تعمیر سنگ نمای ساختمان

درصورت فرسودگی بیش از حد سنگ‌ نمای ساختمان، کارشناسان از پیچ‌ و رولپلاک جلوگیری می‌کنند و کلا تمام سنگ‌های نمای ساختمان را جداسازی و ریزش می‌نمایند تا مجددا سنگ‌کاری نما صورت گیرد.

شرکت سپهر سپید ایرانیان تمام نکات ایمنی چون لباس، کلاه، عینک و کفش‌های مخصوص و به‌علاوه بیمه مسئولیت و بیمه شخص ثالث را رعایت می‌کند.

10 / 10
از 1 کاربر

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

سایر مقالات

contact us