برای تماس کلیک کنید 09121451854
contact us
بازگشت به لیست مقالات » | چهارشنبه 3 اسفند 1401 در ساعت 16 : 24 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

بعد از مدت زمانی که از ساخته شدن ساختمان می گذرد ساختمان دچار کثیفی و آلودگی می شود و چهره نازیبایی برای ساختمان و شهر پدید می آورد. همچنین در بسیاری از مواقع طی عملیات ساختمانی سیمان و مصالح دیگر روی نمای ساختمان می ریزد و نیاز به شستشو پیدا می کند.

ساختمان های امروزی دارای نمای سنگ و یا شیشه ای می باشند که هر کدام به وسیله ابزار خاصی شسته می شوند. برای شستن نمای شیشه ای ساختمان افراد ماهری بوسیله طناب و مواد شوینده شروع به شستشوی نمای ساختمان می کنند. اما اگر نمای ساختمان از نوع سنگ باشد از مواد نانو و سیلیس به همراه دستگاه های فشار قوی برای شستشوی ساختمان استفاده می شود. این مواد زیبایی خاصی به ساختمان داده و به دلیل استفاده از مواد نانو تا مدت ها مانع از نفوذ آلودگی و کثیفی بر روی سنگ می شود.

نماشویی ساختمان به دو روش بستن داربست و طناب انجام می شود. شستشوی نمای ساختمان با داربست به دلیل داشتن تکیه گاه، با دقت بیشتری انجام می شود ولی به دلیل اینکه در شستشوی نمای ساختمان با طناب، کار نماشویی کم هزینه تر و در زمان کمتری انجام می گیرد و دردسرهای مربوط به بستن داربست و اشغال کردن پیاده رو و خیابان را ندارد در بیشتر مواقع کار نماشویی نمای ساختمان بوسیله طناب انجام می گیرد. استفاده از طناب در نماشویی دست کمی از صخره نوردی ندارد و کسی که کار شستشوی نمای ساختمان با طناب را انجام می دهد باید بسیار حرفه ای باشد چون انجام این کار می تواند با خطر سقوط همراه باشد ولی اگر نکات ایمنی با دقت رعایت شود هیچ مشکلی در انجام کار پیش نخواهد آمد.

در شستشوی نمای ساختمان با طناب باید یک سری نکات رعایت شود که در اینجا به توضیحی مختصر درباره آن ها می پردازیم:

  • اول فردی که قرار است این کار را انجام دهد باید از نظر روانی و جسمی مشکلی برای کار در ارتفاع نداشته باشد.
  • دوم ضرورت استفاده از یک طناب پشتیبان و محافظ می باشد که از ضرورت های کار شستشوی نمای ساختمان به جز طناب دسترسی به ساختمان می باشد.
  • سوم باید برای انجام این کار تمام روش ها و تجهیزات به کار گرفته شود تا احتمال خطر سقوط به صفر کاهش پیدا کند.
  • چهارمین نکته ای که باید رعایت شود این است که اگر انجام کار در مجاورت خطوط برق فشار ضعیف باشد باید به مسئولین اطلاع داده شود تا آن ها را به شکل مناسبی که عایق باشد بپوشانند.
  • پنجمین نکته تعطیل کردن کار در زمان باد های شدید و رعد و برق و کم بودن روشنایی به دلیل تاریکی و یا برف و باران می باشد.
10 / 10
از 1 کاربر

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

سایر مقالات

contact us