برای تماس کلیک کنید 09121451854
contact us
بازگشت به لیست مقالات » | چهارشنبه 26 بهمن 1401 در ساعت 13 : 52 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

نماشویی با واترجت یکی از روش های رایج در شست و شوی نمای ساختمان ها است. واترجت که در نماشویی مورد استفاده قرار می گیرد، در واقع یک دستگاه می باشد که با استفاده از آن آب با فشار قوی به سمت نمای ساختمان پرتاب می شود و آلودگی ها را از سطح ساختمان حذف می کند. 

در موارد استفاده ضعیف تر نیز میتوانیم برای تمیز کردن پلیسه ها و سیمان و زدودن آلودگی از روی شیشه ها استفاده کنیم.  دستگاه واترجت امروزه در نماشویی بخصوص ساختمان های بلند بسیار مورد استفاده قرار می گیرد . اصول ساخت و کار کردن با این دستگاه به این شکل است که دستگاه مجهز به یک پمپ هیدرولیک است که این پمپ در واقع با استفاده از نیروی الکتروموتور می چرخد و روغنی که در داخل این دستگاه وجود دارد در جهت حرکت کردن پیستون موجود در دستگاه واترجت به حرکت در می آید. زمانی که این اتفاق افتاد و پیستون به حرکت در آمد به سمت بالا و پایین حرکت کرده و باعث می شود که آب با فشار بسیار زیادی در داخل واترجت حرکت کرده و با شدت از آن خارج شود و برای تمیز کردن نما بسیار مناسب باشد.

استفاده از این دستگاهها یعنی واترجت سالهاست که رواج پیدا کرده است اما هرچه زمان می گذرد بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد و قدرتهای بالاتری را به خود اختصاص می دهد. برای مثال قدرت موتور مرتبا بالاتر می رود. هرچه این قدرت در دستگاه واترجت بالاتر برود بیشتر میتوان برای بریدن مواد سخت تر از آن استفاده کرد .

از قدرت های کمتر این دستگاه برای نماشویی با واترجت و کارهای سبک این چنینی استفاده می شود.  همانطور که گفته شد استفاده از این دستگاه در نماشویی با واترجت رواج پیدا کرده است. اکثر ساختمان ها دارای نمای سنگی و آجری هستند . این دستگاه بهترین انتخاب برای شستن سنگ های آجری و تمیز کردن سطح سنگ های بکار رفته شده در نمای ساختمان است.

زمانی که آلودگی نمای ساختمان مقدارش زیاد است میتوانیم در نماشویی با واترجت از سندبلاست استفاده کنیم . زمانی که از این مواد استفاده میکنیم بسیار بهتر میتوانیم جرم هایی که در نمای ساختمان رسوب کرده است را با واترجت از بین ببریم.  دو نوع واترجت داریم ، واتر جتی که از بنزین تغذیه میکند و واترجتی که از نیروی برق برای حرکت موتور استفاده میکند. هر کدام از انواع این واترجت ها مزایا و معایب خاص خود را دارند. 

10 / 10
از 1 کاربر

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

سایر مقالات

contact us