نمای کامپوزیتی ساختمان ها را می توان با سه طریق شست که در این مقاله توضیحاتی راجع به این سه روش ارائه خواهیم داد.
روش نماشویی کامپوزیت ساختمان بستگی به این دارد که چه مقدار زمان از زمان ساخت یا نماشویی ساختمان گذشته باشد. روش اول نماشویی کامپوزیت زمانی می باشد که از زمان ساخت ساختمان یا زمانی که آخرین بار نمای ساختمان شسته شده است بین سه ماه تا 6 ماه گذشته باشد. بازه سه ماه تا شش ماه نیز بستگی به این دارد که نمای ساختمان در کدام قسمت از شهر واقع شده است. در این حالت است که می توان ساختمان را بوسیله دستمال های نانو و مواد شوینده در یک مرحله انجام داد.
روش بعدی شستشوی نمای ساختمان مربوط به زمانی می باشد که از زمان ساخته شدن ساختمان یا آخرین باری که ساختمان نماشویی شده است بین 6 تا 15 ماه گذشته باشد. این فاصله بر اساس این تعیین می شود که ساختمان در کجای شهر قرار گرفته است. شستشوی نمای کامپوزیتی در این روش نیاز دارد که در دو مرحله انجام شود. در مرحله اول از نماشویی با طناب باید گرد و غبار از روی ساختمان زدوده شود که این کار به وسیله دستگاه واتر جت امکانپذیر می باشد. در مرحله دوم نیز باید از دستمال نانو و مواد شوینده برای تمیز شدن نمای کامپوزیتی بهره گرفت.
روش سومی که برای شستشوی نمای کامپوزیتی در نظر گرفته شده است این است که از زمان ساخت و یا بار آخر نماشویی بیش از 10 ماه گذشته باشد. در این صورت به احتمال زیاد به جز اینکه نیاز به مراحل مرحله دوم دارید باید پولیش نیز برای پاک سازی ساختمان انجام شود. این روش برای انواع نمای کامپوزیت که چندین سال از آخرین شستشوی آن ها نیز گذشته است به کار برده می شود.
توجه به این نکته نیز در شستشوی نمای ساختمان اهمیت دارد که نوع آلودگی نمای کامپوزیت بر اساس محلی که ساختمان در آنجا واقع شده است متفاوت می باشد. برای مثال، ساختمان ممکن است دچار آلودگی هایی از نوع چربی شده باشد و یا فقط آلودگی آن ناشی از گرد و خاک باد و باران باشد که در همه این شرایط باید کار شستشو به روش های مختلفی انجام شود.
هنگامی که شما به شرکت سپهر سپید ایرانیان مراجعه می نمایید کارشناس به محل ساختمان شما آمده و ضمن بررسی نوع و میزان آلودگی روش شستشو را برای شما توضیح می دهد.