برای تماس کلیک کنید 09121451854

نماشویی شیشه و کامپوزیت

contact us

نماشویی و نگهداری از نمای شیشه و کامپوزیت

در این مقاله به جزئیات مربوط به نماشویی شیشه و کامپوزیت می پردازیم و در انتها نیز عواقب تاخیر در نماشویی را برای شما عنوان خواهیم کرد.

اجرای نماشویی برای نماهای شیشه و کامپوزیت بسیار رایج می باشد تا جایی که برخی از ساختمانها که از این نوع نما بهره می برند در طول سال 3 یا 4 بار اقدام به نماشویی می کنند .

شیشه و کامپوزیت در کنار انعطاف در معماری و زیبایی ای که به نمای ساختمان میدهند به دلیل صیقلی بودن آلودگی را به راحتی نمایان می سازند به طوری که بعد از یک فصل بارانی حتماً نیاز به نماشویی دارند .

در مقابل نماهای غیر صیقلی مانند آجر، سیمان، سنگ تراورتن و ..... را میتوان هر چند سال یکبار نماشویی کرد .

 

مراحل اجرای نماشویی

نماشویی شیشه و کامپوزیت نهایتاً در دو مرحله اجرا میشود.

  1. نماشویی با دستگاه واترجت
  2. نماشویی به صورت دستی

انتخاب اینکه نماشویی در چند مرحله اجرا شود بستگی به پیشنهاد پیمانکار و نظر کارفرما دارد .

اما در حالت کلی اگر نمای ساختمان برای مدت طولانی شستشو داده نشده باشد و آلودگی نما زیاد باشد بهتر است که برای نماشویی ابتدا نما با دستگاه واترجت شستشو داده شود و سپس به صورت دستی تمیز گردد .

نماشویی با واترجت باعث از بین بردن گرد و غبار روی نما و درز های موجود در نما می شود.

به این ترتیب پس از اعمال آب با واترجت بر روی نما تمامی آلودگی ها از سطح پاک خواهد شد . اما قطرات آب باقی مانده بر روی نما ، خود باعث ایجاد لک بر روی نما می شود که لازم است از طریق نماشویی دستی رفع گردند .

نماشویی شیشه و کامپوزیت به صورت دستی بخش جدانشدنی از اجرای پروژه می باشد.

در این مرحله تمام بخش های صیقلی نما ابتدا با ابر شستشو داده می شود، سپس آب باقی مانده بر روی نما با طی جمع میشود و در نهایت سطح نما بایستی با دستمال حوله ای خشک شود .

پس از اجرای مراحل بالا نماشویی ساختمان تا حد 90% تکمیل شده است .

اصولا در ساختمان هایی که 4 بار در طول سال نماشویی را اجرا میکنند، نما یک بار به صورت دو مرحله ای و 3 بار دیگر تنها با روش دستی شستشو داده می شود .

ابزار نماشویی شیشه و کامپوزیت

برای نماشویی شیشه و کامپوزیت با طناب (روش ROPE ACCESS)  علاوه بر ابزار عمومی کار در ارتفاع مانند طناب، هارنس و ابزار فرود ، در مرحله ی اول باید از دستگاه واتر جت استفاده کرد .

این دستگاه که نوع فشار قوی آن مخصوص شستشوهای صنعتی و شهری می باشد شامل یک ورودی آب ، پمپ قوی و یک خروجی آب می باشد .

آب ورودی دستگاه برای نماشویی از طریق آب شهری استفاده شده و آب پس از ورود به دستگاه و قرار گرفتن تحت تاثیر پمپ با فشاری مابین 350 تا 400 بار از نازل خروجی، خارج می شود .

در صورت استفاده از نازل خروجی با قابلیت قطع و وصل کردن آب ، می توان در حین استفاده از این دستگاه برای نماشویی از هدر رفت آب جلو گیری نمود .

در مرحله دوم نماشویی که به صورت دستی اجرا می شود نیز ابزار لازم به شرح زیر میباشد :

  1. سطل دسته دار متوسط
  2. طی کوچک استیل
  3. چند رول دستمال حوله ای

با توجه به ابزارهایی که در بالا معرفی شد می توان پی برد که استفاده از تجهیزات مدرن و در سطح کلاس بین الملی کاربردی در نماشویی ساختمان نداشته و فاکتوری برای اجرای باکیفیت تر پروژه نمی باشد .

 

عواقب تاخیر در نماشویی

نگهداری از نمای شیشه و کامپوزیت بسیار اهمیت دارد و مطمئناً هزینه ی نگهداری از این گونه نما از هزینه های تعمیرات آن بسیار پایین تر است .

ماندگاری زیاد گرد و غبار و رسوب آن بر روی شیشه و کامپوزیت به همراه باران های اسیدی و واکنش تاثیرات آن با UV خورشید باعث می شود که در مرور زمان سطح شیشه کدر شده و یا اصطلاحاً زنجاب بزند، در مورد کامپوزیت هم باعث از بین رفتن لایه ی ابتدایی و رنگ کامپوزیت می شود.

به همین دلیل بهتر است که حداقل یکبار در طول سال به اجرای نماشویی ساختمانتان اقدام کنید .

برخی از رسوبات را می توان با استفاده از اسید های طبیعی ضعیف (آنتی داست) مانند سرکه از بین برد اما در صورتی که رسوبات از این طریق از بین نروند باید از اسیدهای قوی تر استفاده کرد که به هیچ وجه توصیه نمی شود، چون خود مخرب نمای ساختمان شما خواهند بود .

ما متعهدیم که برای شستشوی نمای ساختمان با بهره گیری از تجربه ی 7 ساله ی خود ،بالاترین کیفیت در کوتاه ترین زمان ممکن و هزینه ای مناسب در کنار شما باشیم . 

شرکت سپهر سپید ایرانیان

مجری کار در ارتفاع

     

10 / 10
از 1 کاربر

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :